Βλέπετε 1–15 από 36 αποτελέσματα

Προβολή 15 30 60

I love you

26,00 52 πόντοι

Vanilla Lovers

49,50 99 πόντοι

Macadamia

28,50 57 πόντοι

Home Spa

35,00 70 πόντοι

Natural Care

41,50 83 πόντοι

Mini White Cake

24,99 49 πόντοι

Purple Season

32,00 64 πόντοι

Pamper Time Not Only

34,50 69 πόντοι

Lavender box

41,00 82 πόντοι

My gift box

33,00 66 πόντοι

Abstract Box

41,00 82 πόντοι

Pink Rainbow

38,00 76 πόντοι

Sandalwood Night

34,50 69 πόντοι

Monogram Hearts

31,00 62 πόντοι

Lady in Pink

34,00 68 πόντοι

Τα καλύτερα δώρα για ονομαστική γιορτή για γυναίκες!

Στη κατηγορία “δώρα για ονομαστική γιορτή ” για γυναίκες του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε έτοιμες προτάσεις δώρων και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, χωρίς άγχος και χωρίς περιττή σπατάλη χρόνου.

Κάθε φορά που ένα οικείο πρόσωπο, ένας συνεργάτης ή κάποιος από τον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο μας, έχει την ονομαστική γιορτή του, αναζητάμε το κατάλληλο δώρο ώστε να δείξουμε την αγάπη μας ή την εκτίμηση μας σε εκείνους που γιορτάζουν.

Είτε πρόκειται για τη σύζυγο, την αδερφή, τη μητέρα, την κολλητή, είτε για κάποια γυναίκα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η επιλογή ενός δώρου που μας αντιπροσωπεύει δεν είναι πάντα εφικτή.

Ιδιαίτερα στις περιόδους που συμπίπτουν πολλές γιορτές μαζί ή είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός των ατόμων που επιθυμούμε να τιμήσουμε προσφέροντας τους κάποιο δώρο, τότε η δυσκολία εύρεσης του ιδανικού δώρου αυξάνεται σημαντικά.

Αν και εσείς αντιμετωπίζετε δυσκολία στο να βρείτε το ιδανικό δώρο που θα εντυπωσιάσει και θα αποφέρει θετικά σχόλια και χαμόγελα, η λύση είναι απλή!

Επισκεφθείτε το eshop μας και ανακαλύψτε μοναδικές επιλογές δώρων για να προσφέρετε στις εορτάζουσες.

Επιλέξτε ανάμεσα σε αρκετές διαφορετικές προτάσεις, εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα και στο γούστο της παραλήπτριας. Ένα εκπληκτικό giftbox γεμάτο με υπέροχα χειροποίητα προϊόντα υψηλής ποιότητας και απίθανους συνδυασμούς, θα ευχαριστήσει και θα χαροποιήσει κάθε γυναίκα που θα το λάβει.

Χειροποίητα είδη περιποίησης παρασκευασμένα με φυσικά συστατικά, κρέμες σώματος βαθιάς ενυδάτωσης με βούτυρο κακάο, βόμβες οξυγόνου, φυσικά χειροποίητα σαπούνια πολυτελείας με άρωμα λεβάντας, καφέ, tea tree, ρολ άργιλο, μέλι. Άλατα μπάνιου, φυσικά σφουγγάρια μπάνιου και φυσική λούφα συμπληρώνουν τη συλλογή προϊόντων περιποίησης.

Χειροποίητα φυτικά κεριά σόγιας, σε διαφορετικές συσκευασίες και αρώματα, αρωματικά χώρου και wax melts.

Στην κατηγορία “ Δώρα για ονομαστική γιορτή” για γυναίκες, θα βρείτε επίσης προσωποποιημένα κουτιά δώρου με μονόγραμμα, κούπες σε συσκευασία δώρου, μοντέρνα μπουκάλια νερού και θερμός, καθώς και πρωτότυπα towel cakes.

Σε περίπτωση που αναζητάτε δώρο για ένα πρόσωπο που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από μέρους σας, όπως η γιατρός σας, η δικηγόρος σας ή κάποια σημαντική συνεργάτιδα και επιθυμείτε να εκφράσετε τις ευχαριστίες σας μέσου κάποιου δώρου, μπορείτε να επιλέξετε ένα υπέροχο giftbox από την premium σειρά δώρων που διαθέτουμε στο κατάστημα μας.

Επιλέξτε τώρα εξαίσια δώρα για την ονομαστική γιορτή των αγαπημένων σας γυναικών και παραλάβετε τα με ασφάλεια στο χώρο σας ή κάντε μια υπέροχη έκπληξη στις εορτάζουσες, στέλνοντας τα δώρα τους στην πόρτα τους!