Προβολή όλων των 15 αποτελεσμάτων

Προβολή 15 30 60

Graduation Hat

0 πόντοι

Graduation Lanyard

0 πόντοι

Graduation Bottle

0 πόντοι

Graduation Keyring

0 πόντοι

Graduation Keyring Ι

0 πόντοι

Graduation Mug

0 πόντοι

Graduation Mug I

0 πόντοι

Graduation T-Shirt Black

0 πόντοι

Graduation Tote Bag

0 πόντοι

Kid’s Puzzle

0 πόντοι

Little Student T shirt

0 πόντοι

Reunion T-Shirt

0 πόντοι

Usb Graduation

0 πόντοι

Νηπιαγωγείο Mug

0 πόντοι

Ρακέτες

0 πόντοι

Σχολικά αναμνηστικά για μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου – Doroset

Στην κατηγορία “σχολικά αναμνηστικά” του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, μπορείτε να βρείτε υπέροχες προτάσεις για δώρα για αποφοίτηση.

Περιηγηθείτε στο eshop μας και ανακαλύψτε ιδέες για σχολικά ενθύμια που θα ενθουσιάσουν τους μαθητές του σχολείου σας. Είτε πρόκειται για παιδιά του νηπιαγωγείου, πρωτάκια, παιδιά του δημοτικού, του γυμνασίου ή του λυκείου, στη Doroset, θα βρείτε δώρα για σχολεία, για μαθητές κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας.

Διαθέτουμε ποικιλία επιλογών αναμνηστικών σχολικών δώρων . Με πολύ μικρό κόστος, έχετε τη δυνατότητα να δώσετε πολύ μεγάλη χαρά στα παιδιά του σχολείου σας. Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε ενθύμια που θα απογειώσουν και θα σφραγίσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις για το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Ιδιαίτερα δημοφιλές δώρο για μαθητές είναι τα t-shirts. Τα μπλουζάκια, παραμένουν κυρίαρχη και αγαπημένη επιλογή για σχολικά ενθύμια αποφοίτησης για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Οι κούπες αποτελούν επίσης κορυφαία επιλογή σχολικού αναμνηστικού δώρου. Οι ιμάντες λαιμού (Lanyards), τα παγούρια και τα μπρελόκ, είναι μερικές ακόμη ιδέες για αναμνηστικά σχολείου που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά.

Στη Doroset, έχουμε συμπεριλάβει προτάσεις σχολικών δώρων για τους μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου. Ανάλογα με την ηλικία των μαθητών μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για το τέλος της σχολικής χρονιάς καθώς και για Reunion.

Ένα χρήσιμο και έξυπνο δώρο για τους μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου και ειδικά για τους τελειόφοιτους, είναι τα usb. Οι έφηβοι μαθητές λατρεύουν τα δώρα τεχνολογίας. Επιλέξτε το και εκπλήξτε τους ευχάριστα!

Αντίστοιχα, ένα παζλ με έντονα χρώματα και χαριτωμένα σχέδια, είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου σας.

Ένα ξεχωριστό εκπληκτικό σχολικό ενθύμιο για μαθητές που έχουμε συμπεριλάβει στη συλλογή μας, είναι οι ρακέτες. Ένα δώρο που θα προσφέρει στα παιδιά ακόμη περισσότερες στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς στις καλοκαιρινές διακοπές .

Στα σχολικά αναμνηστικά που υπάρχουν στο eshop μας, υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί το όνομα του σχολείου ή του εκπαιδευτηρίου σας ή να εκτυπωθεί το μήνυμα που επιθυμείτε. Επίσης ορισμένα από τα προϊόντα, όπως τα καπέλα, τα κορδόνια λαιμού, τα usb μπορείτε να τα προμηθευτείτε και ατύπωτα, καθώς και σε διαφορετικά χρώματα από εκείνα που υπάρχουν αναρτημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις εύκολα και οικονομικά, επιλέγοντας σχολικά αναμνηστικά δώρα από το κατάστημα μας. Μοιράστε χαρά και όμορφες στιγμές προσφέροντας ενθύμια, που θα κρατήσουν ζωντανές τις υπέροχες αναμνήσεις της σχολικής χρονιάς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παραγγείλετε τα σχολικά δώρα σας, έγκαιρα. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να ετοιμάσουμε τα σχολικά αναμνηστικά και για το δικό σας σχολείο.