Ελλάδα
Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Σε περίπτωση επιστροφής των χρημάτων η διαδικασία γίνεται μέσω κατάθεσης στη καθαρή αξία των προϊόντων, το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο στις εξής τράπεζες: Εθνική τράπεζα, Eurobank και Πειραιώς. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης αποστέλλει το δέμα με δική του χρέωση. (γίνεται μόνο κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα) και πραγματοποιείται refund του ποσού απευθείας στην κάρτα του.


* Σε όλα τα προιόντα, μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
* Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων στην Ελλάδα, για κάθε αλλαγή στην παραγγελία, υπάρχει αυτόματη χρέωση μεταφορικών (5,00€ / αποστολή) και η διαδικασία γίνεται χέρι με χέρι κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα.
*Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 7€ (γίνεται μόνο κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα) Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αντίστοιχα με τον τρόπο πληρωμής που επέλεξε ο πελάτης.

Κύπρος
*Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων, ο πελάτης αποστέλλει το δέμα με δική του χρέωση και μετά την παραλαβή από την εταιρία μας ,αποστέλλεται το νέο δέμα με χρέωση 10€ (το ποσό αυτό πρέπει να κατατεθεί σε τραπεζικό μας λογαριασμό και οποιαδήποτε διαφορά υπάρχει στο κόστος των προϊόντων ).
*Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης αποστέλλει το δέμα με δική του χρέωση(κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα) και πραγματοποιείται refund του ποσού απευθείας στην κάρτα του.

* Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).
* Στις αλλαγες δεν ισχύουν τα Εκπτωτικά Κουπόνια, ενώ τα Προϊόντα που επιλέξατε για Αλλαγή/Παραγγελία, τα λαμβάνετε στην αναγραφόμενη τιμή αγοράς που έχει το Eshop κατα την ώρα ολοκλήρωσης της Αλλαγής/Παραγγελίας.
*Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος επικοινωνείτε άμεσα με το κατάστημα
* Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση