Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

α) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο πληρωμής, θα μπορέσετε να εκτελέσετε μία τραπεζική μεταφορά σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς (η πληροφορία θα δοθεί αυτόματα τη στιγμή της αγοράς). Ο πελάτης επιβαρύνεται με την προμήθεια του τραπεζικού εμβάσματος της εκάστοτε τράπεζας.
Σημείωση: Η παραγγελία θα σταλεί μόνο αφού λάβουμε την πληρωμή (1-5 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την τράπεζα).

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN: GR 64 0171 6670 0066 6716 3169 653
Δικαιούχος: ΔΩΡΟΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΕ

Viva Wallet:

IBAN: GR7770100000000900032757397
Δικαιούχος: ΔΩΡΟΣΕΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΕ

β) Πληρωμή με Κάρτα:

Η πληρωμή θα χρεωθεί άμεσα στην χρεωστική/πιστωτική κάρτα του πελάτη. Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε, για να προβεί σε αγορά. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσει τον αριθμό της χρεωστικής/πιστωτικής του κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης κ.ά. Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία σε κανέναν υπολογιστή της, και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του πελάτη.

γ) Αντικαταβολή :

Η πληρωμή πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier κατά την παράδοση της παραγγελίας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Έξοδα αντικαταβολής:  (για Ελλάδα)

δ)Πληρωμή μέσω Paypal