Ξενοδοχειακά Δώρα, Εταιρικά Δώρα / B2B

Ξενοδοχειακά Δώρα: Προσθέτοντας αξία στην εμπειρία διαμονής των επισκεπτών σας

Ξενοδοχειακά δώρα - Doroset Custom Gifts

Η εμπειρία διαμονής των επισκεπτών είναι καθοριστικής σημασίας για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας. Μια θετική εμπειρία διαμονής αποτελεί στόχο και σκοπό κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης. Είτε πρόκειται για κάποιο μικρό τουριστικό κατάλυμα, είτε για πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα, η εντύπωση που θα σχηματίσει ο πελάτης κατά την επίσκεψη του στο ξενοδοχείο, αποτελεί σημαντικό δείκτη αξιολόγησης της εμπειρίας του. Ο αντίκτυπος της γενικότερης αίσθησης που αποκομίζει από τη διαμονή του στο ξενοδοχείο σας, επιδρά καταλυτικά στη σχέση του με την επιχείρηση σας .

Ολόκληρο το σύστημα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, είναι δομημένο επάνω στις αρχές της ελληνικής φιλοξενίας, γεγονός που αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα καθώς η εφαρμογή των προτύπων της την καθιστά κορυφαία επιλογή για την ενίσχυση της εικόνας της επιχείρησης.

Οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, η λειτουργικότητα των, η άψογη καθαριότητα, η επιμελημένη διακόσμηση, και η υιοθέτηση μιας πελατοκεντρικής φιλοσοφίας, εξασφαλίζουν την άνετη διαμονή των τουριστών στην ξενοδοχειακή μονάδα.

Η προσεγμένη φροντίδα και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αναβαθμίζει την εμπειρία των πελατών, αποτυπώνοντας – καταγράφοντας ευχάριστες εικόνες στις αναμνήσεις τους. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και η ολοκληρωτική κάλυψη των προσδοκιών τους, προσφέρουν μία πλούσια και αξέχαστη εμπειρία. Οι αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες, απογειώνουν την εμπειρία διαμονής, αυξάνοντας τις πιθανότητες ο επισκέπτης να μετατραπεί σε πιστό πελάτη.

Ένα πολυεπίπεδο μέσο ανάπτυξης της επιχείρησης και διατήρησης της πιστότητας των πελατών, είναι τα ξενοδοχειακά δώρα.

ELIA - Doroset Custom Gifts

ELIA – Doroset Custom Gifts

Τι μπορούν να προσφέρουν τα hotel gifts στην επιχείρηση μου;

Τα hotel gifts προσθέτουν αξία στην εμπειρία διαμονής των πελατών. Ιδιαίτερα αν τα δώρα πληρούν τις ποιοτικές προδιαγραφές και έχουν συνάφεια με την ξενοδοχειακή επιχείρηση, επιδρούν ευεργετικά στην εντύπωση που αποκομίζει ο πελάτης, προσφέροντας αξιοσημείωτα οφέλη στην επιχείρηση.

Δώρα που αντικατοπτρίζουν την ιστορία του τόπου, την κουλτούρα, τον τρόπο ζωής των μόνιμων κατοίκων. Αντικείμενα που έχουν σχεδιαστεί αντλώντας έμπνευση από τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τα αξιοθέατα της Ελλάδας. Ένα κυκλαδίτικο ειδώλιο σε ένα μαρμάρινο σουβέρ, μια κουκουβάγια σύμβολο της σοφίας σε ένα σελιδοδείκτη, ένα αρχαίο ρητό σε ένα notebook, ο Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης σε ένα σημειωματάριο, ένα μπλε μάτι σε ένα lucky charm, ένα sticker με ένα νησιώτικο ελληνικό θέμα ή ένας γαστρονομικός οδηγός με τοπικές λιχουδιές, αποτελούν ιδανικό μέσο για να συνδεθεί ο επισκέπτης με τα τοπικά πολιτιστικά και πολιτισμικά στοιχεία. Ενδυναμώνουν τη σύνδεση των πελατών με το ξενοδοχείο, ενθαρρύνοντας τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.

Δώρα καλωσορίσματος και giveaways με ποιοτικά ελληνικά τοπικά προϊόντα παρασκευασμένα με μεράκι και υψηλές προδιαγραφές από ελληνικές επιχειρήσεις. Καλάθια δώρου, κουτιά δώρου και πουγκιά γεμάτα με γεύσεις αρώματα και αισθήσεις της ελληνικής φύσης. Με χειροποίητα καλούδια, τοπικά εδέσματα, είδη περιποίησης και κεριά ελληνικής παραγωγής, αξεσουάρ και χρησtικά αντικείμενα σχεδιασμένα με κυρίαρχο το ελληνικό στοιχείο, τα ξενοδοχεία έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρίας των επισκεπτών μέσω ποιοτικών ξενοδοχειακών δώρων.

Δώρα προσαρμοσμένα στην τοποθεσία, την εποχή και το περιβάλλον, εντείνουν την επίδραση στον παραλήπτη και αφήνουν μόνιμα αποτυπώματα στις αναμνήσεις του.

Ένα pestemal, ένα καπέλο, ένα θερμός για να διατηρεί ο επισκέπτης δροσερό καθαρό νερό ιδιαίτερα κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, ένα αντιηλιακό γαλάκτωμα για προστασία από τον ήλιο, ένα after sun για ενυδάτωση του δέρματος μετά τη θάλασσα, ή ένα ολοκληρωμένο καλοκαιρινό σετ δώρου εμπλουτίζουν την εμπειρία διαμονής σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Αντίστοιχα, ένα Χριστουγεννιάτικο κουτί δώρου με εορταστικούς συνδυασμούς προϊόντων ή ένα γούρι για το καλωσόρισμα του νέου έτους, αποτελούν ιδανική επιλογή για τα ξενοδοχεία που λειτουργούν τη χειμερινή περίοδο. Μία Πασχαλινή λαμπάδα με το λογότυπο του ξενοδοχείου ή ένα διακοσμητικό με Πασχαλινό θέμα, θα φέρει σε επαφή τους ξένους επισκέπτες με τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ελλάδας και θα εκπλήξει ευχάριστα τους εγχώριους τουρίστες, προσδίδοντας αξία στην εμπειρία διαμονής τους.

Τα ξενοδοχειακά δώρα ενδείκνυνται και για πολύ μικρά καταλύματα και airbnb;

Βεβαίως. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να αναβαθμίσει το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες του, μπορεί να συμπεριλάβει τα hotel gifts, στο στρατηγικό πλάνο της επιχείρησης του.

Η δυναμική και εύστοχη επιλογή ξενοδοχειακών δώρων, επιφέρει δυναμικά και επιτυχημένα αποτελέσματα ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης.

Η ταύτιση μιας ευχάριστης και ξεχωριστής εμπειρίας του επισκέπτη, με τον χρόνο και τον τόπο που την βίωσε, εγκαθιδρύει μια βαθιά και αυθεντική σύνδεση με το γεγονός. Η σύνδεση των μοναδικών εμπειριών και αξέχαστων στιγμών με το ξενοδοχείο σας, ενδυναμώνει τα θετικά συναισθήματα και την εμπιστοσύνη των πελατών προς την επιχείρηση σας. Τα ξενοδοχειακά δώρα ενισχύουν τη θετική επίδραση της εμπειρίας, προάγουν τη διατήρηση των συναισθημάτων ικανοποίησης και κρατάνε ζωντανές τις αναμνήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υιοθετώντας τα κατάλληλα δώρα που ταιριάζουν στο προφίλ, την ιστορία, την εικόνα και το budget του ξενοδοχείου σας – ανεξάρτητα αν πρόκειται για ένα ξενοδοχείο πολλών αστέρων ή κάποιο μικρό airbnb είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσετε σύνδεση με τους νέους επισκέπτες σας και θα ενισχύετε τη σύνδεση με τους παλαιότερους.

Ακόμη και ένα δώρο χαμηλού κόστους – αλλά υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών- είναι ικανό να προσθέσει αξία στην εμπειρία διαμονής των πελατών σας και κατ’ επέκταση και στην επιχείρηση σας.

Αν αναζητάτε μοναδικά ξενοδοχειακά δώρα, αλλά και custom επιλογές που θα μείνουν αξέχαστα στους πελάτες σας, ανακαλύψτε τη συλλογή μας με welcome gifts, giveaways και αναμνηστικά δώρα και απογειώστε την εμπειρία διαμονής τους.

Ξύλινος σελιδοδείκτης -Κυκλαδίτικο ειδώλιο - Doroset Custom Gifts

Ξύλινος σελιδοδείκτης -Κυκλαδίτικο ειδώλιο -Doroset Custom Gifts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *