Προσωποποιημένα Δώρα

Γιατί τα προσωποποιημένα δώρα είναι τόσο δημοφιλή

Προσωποποιημένα δώρα Μονόγραμμα σε κερι σόγιας και snap bar doroset.gr

Όταν θέλουμε να προσφέρουμε ένα δώρο σε κάποιον, αναζητάμε πάντα κάτι που θα εντυπωσιάσει τον παραλήπτη και θα τον κάνει να χαμογελάσει. Αφιερώνουμε χρόνο, επισκεπτόμαστε καταστήματα, ψάχνουμε ιδέες στο διαδίκτυο, ρωτάμε τους φίλους μας. Αγχωνόμαστε και σπαζοκεφαλιάζουμε χωρίς όμως τις περισσότερες φορές να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ειδικά όταν πρόκειται για κάποια ιδιαίτερη περίσταση ή για ένα πρόσωπο που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, η εύρεση του ιδανικού δώρου μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό πρόβλημα. Έτσι πολλές φορές αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε προϊόντα που δεν μας αντιπροσωπεύουν, δεν ταιριάζουν απόλυτα με το γούστο μας, δεν είναι καν χρήσιμα και χρηστικά. Σπαταλάμε χρήματα και χρόνο και τελικά καταλήγουμε να προσφέρουμε δώρα τυπικά και απρόσωπα που παραμένουν αχρησιμοποίητα και παρατημένα σε κάποιο ντουλάπι.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να λύσουμε το πρόβλημα της επιλογής ενός μη κατάλληλου δώρου;

Να σκεφτούμε έξυπνα. Τα προσωποποιημένα δώρα είναι η λύση στο πρόβλημα. Αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση δώρου γιατί είναι ξεχωριστά, μοναδικά και ιδιαίτερα. Είναι καλύτερη επιλογή από τα συμβατικά δώρα, καθώς έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν στις προτιμήσεις, τις ανάγκες και στην προσωπικότητα του παραλήπτη. Αυτό σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες οι αποδέκτες να απολαύσουν και να εκτιμήσουν πραγματικά το δώρο μας.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά δώρα που ορισμένες φορές μπορεί να είναι βαρετά και κοινότυπα, τα προσωποποιημένα δώρα κερδίζουν τις προτιμήσεις όλο και περισσότερων πελατών καθώς συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα. Η σύγκριση μεταξύ παραδοσιακών και εξατομικευμένων δώρων αναδεικνύει σχεδόν πάντοτε νικητή τα προσωποποιημένα δώρα.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η διεύρυνση της χρήσης του διαδικτύου, καθιστά ευκολότερη τη δημιουργία και την εύρεση των προσωποποιημένων δώρων. Ο αριθμός των ατόμων που επιλέγουν να προσφέρουν ένα προσωποποιημένο δώρο, αυξάνεται κάθε χρόνο. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στην αγορά εξατομικευμένων προϊόντων.

Ποιοι είναι οι λόγοι που κάνουν τα προσωποποιημένα δώρα τόσο ξεχωριστά;

Monogram -Soya candle -doroset

Monogram -Soya candle -doroset

Ένα δώρο μπορεί να είναι απλά η εκπλήρωση μιας κοινωνικής υποχρέωσης ή μπορεί να είναι μια περίτεχνη έκφραση των συναισθημάτων μας.

Τα εξατομικευμένα δώρα αντανακλούν την προσωπικότητα μας, την κουλτούρα μας, τις προτιμήσεις και το χαρακτήρα μας. Είναι ισχυρά σύμβολα των συναισθημάτων μας. Αναδεικνύουν τα μηνύματα που θέλουμε να διαβιβάσουμε και ο παραλήπτης εισπράττει άμεσα την αγάπη και την εκτίμηση μας προς το πρόσωπο του.

Ποτέ ένα προσωποποιημένο δώρο δεν είναι ένα τυπικό δώρο υποχρέωσης. Ακόμη και όταν πρόκειται για ένα συνηθισμένο προϊόν, όπως μια κούπα, προσθέτοντας απλά ένα μήνυμα αγάπης επάνω στο αντικείμενο, ένα χιουμοριστικό κείμενο, μια φωτογραφία, ή μια ημερομηνία που σημαίνει πολλά για εμάς, το δώρο μετατρέπεται αυτόματα από μαζικό σε μοναδικό.

Ένα μονόγραμμα σε ένα αρωματικό κερί, ένα χειροποίητο μπρελόκ ή κάποιο αξεσουάρ που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για εμάς και αμέτρητες ακόμη επιλογές εξατομίκευσης, αναβαθμίζουν αισθητά την αξία του δώρου μας, καθώς εσωκλείουν μέσα τους τα συναισθήματα και τις προθέσεις μας.

Και αν το δώρο συνοδεύεται από μια ευχητήρια κάρτα με χειρόγραφη αφιέρωση, ολοκληρώνει και επισφραγίζει τη μοναδικότητα της επιλογής μας, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι αφιερώσαμε χρόνο, καταβάλλαμε κόπο και ασχοληθήκαμε προσωπικά, φροντίζοντας να επιμεληθούμε την κάθε λεπτομέρεια.

Τα προσωποποιημένα δώρα αποτελούν τον πιο αξιόπιστο δείκτη αξιολόγησης των συναισθημάτων. Κανένας άνθρωπος δεν ξοδεύει χρόνο και ενέργεια για να ασχοληθεί με πράγματα και καταστάσεις που δεν τον ενδιαφέρουν. Αφιερώνουμε χρόνο μόνο όταν νοιαζόμαστε αληθινά για τον άλλον. Η αγάπη και η εκτίμηση είναι τα κίνητρα που μας ωθούν στην αναζήτηση ενός ξεχωριστού δώρου. Για αυτό τα εξατομικευμένα δώρα είναι τόσο δημοφιλή. Επειδή περικλείουν μέσα τους μόνο θετικά συναισθήματα.

Το ισχυρότερο πλεονέκτημα που συγκεντρώνουν τα προσωποποιημένα δώρα και τα κάνει τόσο ξεχωριστά και πολύτιμα, είναι η αντίδραση των ανθρώπων που λαμβάνουν το δώρο. Το αυθεντικό χαμόγελο που στολίζει τα πρόσωπο τους και η αληθινή χαρά που κατακλύζει τον εσωτερικό τους κόσμο, είναι η ανταμοιβή μας και η επικύρωση ότι κάναμε τη σωστή επιλογή.

Εξάλλου ποιος είναι ο λόγος που προσφέρουμε δώρα; Για να χαρίζουμε χαρά και αγάπη, τι άλλο!

Τα προσωποποιημένα δώρα από την Doroset είναι σαφώς ο πιο αποτελεσματικός και σίγουρος τρόπος για να μεταδώσουμε όσα αισθανόμαστε και να τιμήσουμε όπως τους αξίζει όσους αγαπάμε. Για αυτό και γνωρίζουν τόσο μεγάλη αποδοχή από το σύνολο των ανθρώπων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *